Hækle/strikke aftener

Det er lidt ensomt at sidde hjemme i sin egen sofa med et strikke og hækleprojekt. Det er ikke altid ens selskab forstår de her vilde garnprojekter.

Jeg vil nu give jer muligheden for en gang om ugen at komme op af sofaen og ud af døren for at dele interessen, måske endda passionen, for strik og hækling med andre der er lige så vilde med det som dig.

Der vil her komme datoer op for kommenende hækleaftener.

De vil foregå lige uden for Kolding, hjemme hos mig, i min egen lille butik, der er indrettet i vores garage. Jeg har plads til 6-8 mand som udgangspunkt. De fastlagte datoer vil være hverdagsaftener. (passer det dig ikke, så se nederst på siden)

Hvad er det så helt præcist det går ud på?

Du pakker dit igangværende hækle eller strikke projekt, kører ud til mig og finder dig en plads i min lille butik. Her vil du så kunne bruge de næste 2-2,5 timer sammen med andre garnglade personer. Jeg sørger for kaffe og te samt lidt snacks. :)
Pris for dette er 20 kr/pr. aften. Handler du for 100 kr. eller derover.  får du de 20 kr. i rabat. 

Hvorfor deltage i sådanne aftener?

Jeg har i de to år jeg boede i Silkeborg 2016+2017 stort set hver onsdag kommet nede hos Karen Klarbæk, der har afholdt tilsvarende aftener, hun kalder dem workshops, de eksistere stadig (du kan melde til på hendes hjemmeside). Nogle gange har vi været de samme 5 flere gange i træk, og andre gange har hendes lille butik været fyldt til randen med garnglade kvinder! Det er en fantastisk måde at dele interessen, måske hjælpe eller få hjælp til noget der driller. 

Jeg kan ikke om aftenen?

Jeg vil være tilstede på andre tidspunkter end om aftenen. Så jeg har mulighed for at lægge andre tidspunkter ind. Det kunne f.eks. være hvis der kunne samles til et barselshold. Det kan være med tema, eller det kan også bare være muligheden for at komme og hygge med fælles interesse. (Til disse events. har jeg mulighed for at tage jer med ind i stuen i stedet, hvor det er bedre egnet for babyer) Der er plads til alle. 

 

Skriv endelig hvis der er nogle spørgsmål: iversen@ghitabi.dk